Torosi.gen.tr
Sıkça Sorulan Sorular
Insanlar

Üsküdar üniversitesi nasıl gidilir

Üsküdar Üniversitesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Üsküdar Üniversitesi yakınından geçiyor: 11T, 11Ü, 11ÜS, 14M, 2, BEYLIKDÜZÜ – SÖĞÜTLÜÇEŞME.

Üsküdara metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy – Tavşantepe metrosu sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar 5 ile 10 dakika aralığındaki sıklıkla seferlerini gerçekleştirmektedir. Tavşantepe – Kadıköy metrosu ile Üsküdar'a gitmek için Ünalan durağında inilir ve buradan sıkça geçen Üsküdar minibüsleri ile kısa bir sürede Üsküdar merkezine ulaşılır.

Üsküdar Üniversitesi merkez yerleşkesine nasıl gidilir?

MERKEZ YERLEŞKEYE ULAŞIM: Altunizade istasyonunda inerek üst geçitler vasıtasıyla yolun karşısına geçtikten sonra Kısıklı Cad. boyunca 5 dakika yürüyerek İcadiye Bağlarbaşı Caddesi'ne dönülür. 250m ileride Üsküdar ÜniversitesiMerkez Yerleşkeye varılır.

Üsküdar Üniversitesi nereye taşındı?

Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Çarşı Yerleşke, Marmaray, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu ve şehir hatları gibi kara ve deniz ulaşımında önemli bir konuma sahiptir. Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşke, ulaşım seçenekleri ile önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

29 Mayıs Hastanesi hangi dolmuş gidiyor?

DOLMUŞ: D41, Fatih bölgesinde bulunan 29 mayıs hastanesi vatan caddesi konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır. 02:41 civarında buradan geçer.

29 Mayıs Üniversitesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Ümraniye Yerleşkesi yakınından geçiyor: 10, 11H, 14, 14DK, 20K, 522.

Metro Üsküdara gidiyor mu?

Metro ile Üsküdar'a Ulaşım Üsküdar'a metro ile ulaşım sağlayabilirsiniz. … Duraklar; Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu, Ümraniye, Çarşı, Yamanevler, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, İmam Hatip Lisesi, Dudullu, Necip Fazıl, Çekmeköy-Sancaktepe duraklarıdır.