Torosi.gen.tr
Sıkça Sorulan Sorular
Alet

Çekmeköy üsküdar metro süresi

16 istasyon bulunan Üsküdar Çekmeköy Hattı, 06.00 – 24.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 32 dakika (Tek yön) sefer sıklığı ise 8 dakikadır.3 Feb 2019

Çekmeköy Ümraniye metro kaç dk?

Üsküdar-Ümraniye arası 9 durak olarak hizmet veren metro, Çekmeköy'ün de açılmasıyla durak sayısını 16'ya çıkardı. Metro hattında her 5 dakikada bir sefer yapılacak. Böylece, Sancaktepe'den Üsküdar'a 27, Ümraniye'ye 15,5 dakikada yolculuk yapılacak.

Üsküdar metrosu kaç dk?

M5 (İstanbul metrosu)

M5 (Üsküdar – Çekmeköy) Metro Hattı
Sefer sıklığı4 dakika 40 saniye (pik saatlerde)
Yolculuk süresi32 dk
Yolcu kapasitesi230.000 (günlük ortalama)
Tren sayısı126

Üsküdar Çekmeköy metrosu nereye kadar gidiyor?

M5 ÜsküdarÇekmeköy Hattı, Anadolu Yakası'nın ikinci metro hattı olup, Türkiye'nin ilk sürücüsüz metro hattıdır. Hat, Üsküdar Meydanı'ndan başlayarak, Ümraniye ilçe merkezinden geçmekte ve Çekmeköy Meydanında son bulmaktadır.

Üsküdar Ümraniye metro ile kaç dakika?

Peki Üsküdar Ümraniye metro kaç kilometre? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim; bahsettiğimiz 24 dakikalık mesafede ulaşım hattı 22 kilometre.

Üsküdar Ümraniye metro kaça kadar açık?

ÜsküdarÜmraniye Metro Saatleri Üsküdar ile Ümraniye arasında faaliyete geçen metro her iki duraktan da sabah saat 06.00'da sefer başlarken, son sefer saati ise 24.00 olarak bilinmektedir.

Metro kaç dakika sürüyor?

M2 (İstanbul metrosu)

M2 (Yenikapı – Hacıosman) Metro Hattı
Sefer sıklığıYenikapı – Hacıosman: 6 dakikada bir sefer Sanayi Mahallesi – Seyrantepe (Mekik): 9 dakikada bir sefer
Yolculuk süresi32 dakika
RotalarM2, Shuttle
Yolcu kapasitesi285,000

Marmaray ile ümraniyeye nasıl gidilir?

Ümraniye ilçesine Marmaray hattı ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Marmaray bağlantısını kullanmak isterseniz, Üsküdar durağında indikten sonra; M5 Üsküdar- Çekmeköy metro hattına ya da Üsküdar- Ümraniye arası ulaşım sağlayan otobüs ve minibüs hatlarına aktarma yapmanız gerekmektedir.